top of page

Mindennapi menedék

A mindennapi menedék egy olyan hely, ahol megállhatunk, megpihenhetünk. Olyan megálló a hétköznapokban, ahol a feszességet felválthatja a lazaság, az erőlködést a puhulás, a fegyelmezettséget a megengedés. Ahol időt tölthetünk önmagunkkal, ahol végre saját tempóban lehetünk, ahol magunkra figyelhetünk, hogy aztán megújult erővel térhessünk vissza a mindennapok forgatagába.

S hol van ez a hely?
Benned

Megmutatom hogyan figyelhetsz befelé, hogyan juthatsz el a belső világodba, hogy megtaláld és megismerd ezt a helyet, a te saját belső menedéked.

Image by S Migaj
Services

Ha inkább egyéni folyamatban szeretnél haladni, hogy önmagaddal egy jobb viszonyt alakíts ki

Ha másokkal együtt tanulnál magadról, jelenlétről, stresszkezelésről, kiégés megelőzéséről, egyáltalán a tudatos életről

Ha olvasgatnál, ismerkednél az önismerettel, a tudatos élet összetevőivel 

Rólam

Hiszek abban, hogy a tudatosságunk növelésével egy őszintébb, teljesebb életre van esélyünk. Ez nem azt jelenti, hogy a tudatossággal megszabadulunk minden szenvedésünktől, s hogy örökre boldogok leszünk. A tudatosság pont arra tanít, hogy elfogadjuk, hogy a nehézségek az életünk természetes részei, de kialakíthatunk velük egy egészséges viszonyt, ezáltal egy kiegyensúlyozottabb életet élhetünk.

About

„Mindenkinek javaslom a tanfolyamot, aki úgy érzi, hogy elveszik a mindennapokban, az események elsodorják és nincs kontrollja felettük. A tanfolyam segít abban, hogy megtanuljunk megállni és csak magunkra figyelni, miközben kapcsolatba kerülünk az érzéseinkkel, az érzeteinkkel. Ehhez nemcsak gyakorlati tapasztalatot, de elméleti tudást is kapunk. A 8 alkalom pedig elegendő arra, hogy ez ne csak egy pillanatnyi fellángolás legyen, hanem a mindennapjaink részévé váljon.”

Mindfulness alapú stresszcsökkentő program egyik résztvevője

bottom of page